Close
Filters
Език
Търси

ЛЕПИЛА И РАЗТВОРИТЕЛИ

Преглед като Таблица Списък
Подреди по
Показвай на страница

ЛЕПИЛО НА ВОДНА ОСНОВА ECOSTICK 1816B

0,00 лв. с ДДС
Описание / Естество на продукта: Водна дисперсия на полимер на базата на модифициран полиуретан, приблизително 50% Нанасяне: Спрей пистолет, валяк машина. Характеристики: Лепило на водна основа идеално за свързване на кожа, еко кожа, материи, корици, картони. Идеален за залепване на PVC, EVA, найлон и готови каучуци. Идеален за залепване на мазна кожа с наличие на мазнини до 15%. Инструкции за употреба: Нанесете ECOSTICK ® 1816B от двете страни. Оставете да изсъхне. За да работите без предварително загряване на лепилото, свържете двете страни в рамките на 20 минути след изсушаване и натиснете. В противен случай, ако това време е надвишено, активирайте отново при 60 ° -70 °, свържете и натиснете. Лепилото може да се нанася от едната страна, за да се свърже кожа с текстил, молтопрен, гума от пяна: нанесете много ECOSTICK ® 1816B върху кожа или върху материал, който не е толкова попиващ ​​и се свързва веднага. Отворено време: Студено свързване: до 20 минути след изсъхване на лепилото Реактивиране чрез загряване: в рамките на 48 часа. Спецификации: Полиуретаново лепило на водна основа при студ. Възможно е да се залепи и с повторно активиране. Полимерно пожълтяване доказателство. Опаковка 10 кг.

ЛЕПИЛО НА ВОДНА ОСНОВА ECOSTICK 9030

0,00 лв. с ДДС
Екологично лепило на водна основа за кожени изделия. Описание / Естество на продукта: Модифициран полихлоропренов латекс, 50% c.a във вода. Нанасяне: Спрей пистолет, валяк машина. Характеристики: Идеален за свързване и сгъване на кожа, еко кожа, тъкани, калъфи, картони, за производство на колани, горна част, чанти, портфейли, токчета, ортопедични стелки и за сглобяване на стелки. Инструкции за употреба: Нанесете лепилото от двете страни. Оставете да изсъхне, докато филмът от лепило стане прозрачен. Отворено време: До 2-4 часа, в зависимост от използваното количество лепило и от вида на опората. Спецификации: Лепило на водна основа, не оставя петна, не втвърдява кожата и не дъвка иглата в шева. Стабилизира се за нанасяне чрез пръскане. Силно прилепване към повърхностите, перфектно задържане на кожа и синтетика. Бързо изсушаване и дълго отворено време. Може да се използва заедно с лепила на основата на полихлоропрен. Нетоксичен, незапалим, невреден. Забележки: Ако времето за отворено време е надвишено, свързването може да се извърши след загряване на 60 ° С материалът да се свърже. Опаковка 10 кг.

ЛЕПИЛО НА ВОДНА ОСНОВА Р 213

0,00 лв. с ДДС
Лепило на водна основа, с нисък визкозитет, полихлоропреново, с добро отворено време. Приложение: за кожа. Препоръчва се да маже от двете страни. Приложение: Чрез впръскване. Реактивиране: 45 ° C. Опаковка 10 кг.

ЛЕПИЛО НА ВОДНА ОСНОВА Р 284

0,00 лв. с ДДС
Лепило на водна основа, с нисък/среден визкозитет, полихлоропреново, топлоустойчиво. Материали: кожа, каучук, TR, PU, микро, PVC, тунит, найлон, полиестер, ABS. Приложение: с четка. Употреба: 2-ра ръка. Опаковка: 10 кг

ЛЕПИЛО НА ВОДНА ОСНОВА PU 277

0,00 лв. с ДДС
Лепило на водна основа, с нисък/среден визкозитет, полихлоропреново, топлоустойчиво. Материали: кожа, каучук, TR, PU, микро, PVC, Thunit, найлон, полиестер, ABS. Приложение: спрей - четка. Употреба: 1-ва ръка за абсорбиращи материали.

ЛЕПИЛО НА ВОДНА ОСНОВА P 215

0,00 лв. с ДДС
Лепило на водна основа, с нисък визкозитет с ниско отворено време. Приложение: кожа. Опаковка: 10 кг

ЛЕПИЛА И РАЗТВОРИТЕЛИ

Filter by:

Clear All
Min: 0,00 лв. Max: 124,00 лв.
лв.0 лв.124